Quantcast

Sánchez: "En l'únic en el que no ha retallat el PP ha estat en corrupció"

El secretari general del PSOE i candidat a president del Govern, Pedro Sánchez, ha assegurat avui que en la legislatura que ara s'acaba, "en l'única cosa en el que no ha retallat el PP és en corrupció ", per la qual cosa considera urgent evitar que Mariano Rajoy segueixi a la Moncloa.

Sánchez ha intervingut en el míting celebrat amb el president de la Comunitat Valenciana, Ximo Puig, en el Pavelló de la Font de Sant Lluís, "La Fonteta", de València davant 8.000 persones, segons l'organització, el més multitudinari del PSOE en el que va de campanya.

Rebut al crit de "Pere, president ", Sánchez ha carregat contra Rajoy per les trames que afecten al PP, que " té tal excedent de corrupció que ara la exporta ".

" En l'única que no ha retallat el PP és en corrupció ", ha censurat el candidat socialista.

Sánchez ha agraït" de cor "el" front antiPSOE "conformat per PP, Ciutadans i Podem perquè" ha demostrat que hi ha dues opcions: qui vulguin votar pel canvi, que votin al PSOE i qui no, estarà regalant quatre anys més de Rajoy a la Moncloa ".

" Aquest i no un altre és el vot del canvi ", ha subratllat el líder del PSOE exhibint una papereta electoral del seu partit.

A l'inici del seu discurs ha saludat a totes les llengües cooficials ja que el míting de València s'està seguint en altres punts d'Espanya a través d'un sistema de multipantalla.

Comentarios de Facebook