Compartir

El Teatre Romea de Barcelona reviu l'èxit de "Els veïns de dalt" una comèdia àcida que gira sobre les vides de dues parelles que es troben per sopar a la intimitat de les seves cases .

Cesc Gay ha elaborat un text que no decau en cap moment de l'obra i que està interpretat per quatre grans artistes. L'actriu Carme Pla, una de les components de la companyia T de Teatre, substitueix Nora Navas que, per motius professionals, no ha pogut incorporar-se al repartiment .

Pere Arquillué, Jordi Rico i Àgata Roca completen el repartiment d'una obra que enllaça escena a escena amb les rialles del públic. És un humor subtil resolt amb destresa pels protagonistes de la comèdia.

"Els veïns de dalt" va suposar el debut de Cesc Gay com a director teatral i reflexiona sobre la vida en parella i la sexualitat a través de les diferents visions de dos matrimonis que comparteixen un mateix edifici .

És un text fresc i àgil en el qu i Cesc Gay toca amb sana ironia i humor temes com la convivència, la valentia, i l sexe, l'amor i l'aparença. < / strong>

La història comença quan una nit Anna, Agata Roca, i Juli, Pere Arquillué, conviden a sopar als seus veïns, Glória, Carme Pla i Salva , Jordi Rico. A mesura que transcorre la nit, l'Anna i Juli van descobrint les tendències sexuals dels seus veïns, el que els condueix a replantejar la seva pròpia relació de parella. Una relació que està viciada pels retrets i que viu immersa en la monotonia.

L'enfrontament amb els veïns i entre ells do s els porta al límit i els fa prendre decisions definitives sobre la seva relació.

L'espectacle estarà a la cartellera del un Teatre Romea de Barcelona fins al 24 gener 2016.

El Romea aposta, en aquesta ocasió, pel teatre comercial tota vegada Vicki Peña i Mario Gas van deixar l'empremta del seu saber fer amb un clàssic de tots els temps. < / p>