Quantcast

Èxit de públic del Festival Músiques Sensibles

El cicle Músiques sensibles ha tancat la seva tercera edició amb el 78% d'ocupació mitjana en els concerts que ha ofert a la sala foyer de l Gran Teatre del Liceu.

Els concerts es van iniciar el passat 23 d'octubre i van acabar amb l'actuació del músic britànic Nick Mulvey. Mulvey va presentar a Barcelona el seu primer disc en solitari "First Mind".

Músiques sensibles és un festival que vincula la cultura i la societat. Destina el 10% de la seva recaptació a entitats que treballen en diferents camps d'acció social.

Enguany, aquesta sensibilitat ha pujat a l'escenari amb el Concert o d'inici del cicle que va ser la presentació del segon disc de Clams.

Aquesta és una banda musical formada per dotze alumnes de la Coral de l'Escola d'Educació Especial Mare de Déu de Montserrat, del Guinardó, i diversos músics que formen part de bandes de l'escena musical independent de Barcelona.

Després d'aquest primer concert, han passat pel Liceu Marlon Harper i Miquel Vilella, Judit Neddermann i Rnric Verdaguer, Namina i Renaldo i Clara, Pau Alabajos , Anna Roig i l'ombra de ton chien, Alela Diane i Ryan Francesconi.

El cicle manté, després de dues edicions , la seva aposta per talents autòctons i veus internacionals.

El 10% de la recaptació dels concerts s'ha destinat a l'Associació casal infantil de La Mina , a l'Associació de Familiars de malalts mentals del Barcelonès Nord, al centre de serveis Can Pedró, a Petits Somriures ia Baixem al Carrer. < / strong>

El criteri amb què s'escullen aquestes entitats obeeix al fet que són poc conegudes per la societat en general ja que estan situades en diverses poblacions d i la perifèria de Barcelona o de Barcelona ciutat .

El públic majoritàriament jove ha omplert la sala dels concerts en aquests tres mese s del Músiques sensibles.

Comentarios de Facebook