domingo, 27 septiembre 2020 13:39

Enxampen a l'alcalde de Ferrol fumant a la banyera del seu despatx

Una fotografia de Jorge Suárez, alcalde de Ferrol, al costat del regidor de Cultura de la ciutat, Suso Basterrechea, fumant al bany del despatx del regidor ha generat una gran controvèrsia a les xarxes socials.

La "broma privada entre amics", tal com ha assegurat el mateix Jorge Suárez, va acabar en el compte de Twitter de Yolanda Díaz , companya de partit de l'alcalde i regidor de Cultura de Ferrol i candidata al Congrés per 'En Marea'. Díaz ha assegurat que ella no va pujar en cap moment aquesta fotografia a les xarxes socials.

La fotografia en qüestió ha provocat que molts tuiters s'hagin dividit: mentre uns consideren que s'ha de complir la llei i que els polítics haurien de ser sancionats amb 600 euros per fumar en un edifici públic , altres asseguren que es tracta d'una acció sense massa importància ia la qual no se li hauria d'estar donant tanta repercussió pública.

Suso Basterrechea ha aprofitat les xarxes socials per pronunciar pel que ha passat i assegurar que tant ell com Jorge Suárez "mai van ser àngels". "L'escàndol no és dolenta forma de comunicar-se amb aquesta societat", ironitza el regidor de Cultura de l'ajuntament de Ferrol. La polèmica està servida.