Quantcast

La imatge d'un policia desolat al costat del seu cavall mort commou a les xarxes

La passada setmana, Charlotte, una de les eugues més brillants de la policia de Houston, patia un atac sobtat que el va portar a córrer sense direcció cap a una carretera. Allí va ser atropellada per un camió, qui li va provocar ferides de mort que van deixar molt afectat a l'agent que muntava l'animal.

Un ciutadà que passejava pel carrer va pujar al seu compte de Facebook la imatge del cavall ferit a terra amb el policia completament desolat i llençat justament al costat de l'animal sense desenganxar ni un sol centímetre de la seva posició.

"Aquesta és la foto del policia tirat al costat del animal mentre aquest expirava el seu últim alè. Admirem el cor i la força d'aquest policia perquè, quan perds a un animal, estar amb ell en el moment en què expira és una cosa molt dura ", escrivia el transeünt al seu compte personal.

La imatge es va convertir ràpidament en viral a les xarxes socials, cosa que va portar a la policia de Houston a escriure un missatge de "solidaritat" amb l'agent després de la mort de Charlotte, una egua "al servei dels ciutadans durant més de quatre anys".

Comentarios de Facebook