Compartir

La sala jazzística amb més història de Barcelona, ?? Jamboree, ha decidit obrir la seva programació a les peticions del públic gràcies a un acord amb la plataforma de concerts de col·laboració "Cooncet".

La sala, que ofereix música en directe tots els dies de l'any, aposta per un públic prescriptor i per a la programació col·lectiva.

"Cooncert" esdevé programador del club degà de Barcelona gràcies al sistema que ofereix aquesta eina en la qual els fans d'un intèrpret o d'un grup poden efectuar les seves propostes i aconseguir portar els seus músics predilectes a la sala sumant els suports que es reben des de les xarxes socials.

Amb la posada en marxa d'aquest sistema el Jamboree aposta per la filosofia del consum col·laboratiu traslladada al sector cultural.

També estreny els seus vincles amb el seu públic mentre s s'obre al descobriment de nous artistes en un diàleg de tu a tu amb els usuaris de la sala.

La manera de funcionament r resulta molt senzilla. Entrant al microsite de la sala a la plataforma els fans poden fer les seves peticions d'artistes de jazz i de blues que volen veure al Jamboree.

Posteriorment, els responsables de la sala de valorar la seva viabilitat atenent al pressupost per a les contractacions o bé a l'agenda dels propis artistes que, en ocasioni s, es troben de gira o no poden viatjar fins a Barcelona.

Un cop s'ha reunit el nombre suficient de fans s'accedeix a tancar una fec ha perquè l'artista seleccionat pugui acudir al Jamboree.

A més, totes aquelles persones que hagin votat es beneficiaran de descomptes en la seva entrada.

La sala Jamboree és la més llegendària de Barcelona per als aficionat s al jazz i per la mateixa han passat estrelles de l'àmbit internacional desd i que s'inaugurés a l'inici dels 60.