Quantcast

El 'vampir sàdic' que es va beure la sang d'un amic a Anglaterra

Un jove britànic de 20 anys ha estat condemnat a 10 de presó després de tallar al seu amic per beure la seva sang , perquè assegurava que la necessitava per sobreviure.

Thomas Gough, més conegut a la premsa britànica sota el nom de 'el vampir sàdic' , va convidar al seu amic Mateu Whitehurst, de 34 anys, a prendre una copa en el seu casa. No obstant això, en lloc d'això va tractar de tallar l'avantbraç amb un ganivet.

Com que no ho va aconseguir, va començar a tallar el braç de la seva víctima amb una fulla d'afaitar . Després, el 'vampir sàdic' estrènyer amb força el braç del seu amic perquè emanase més sang. La va recollir tota en un got i no va dubtar a beure-, segons recullen mitjans com Mirror.

La ferida més greu que li va quedar a Mateu Whitehurst és un tall de 8 centímetres de profunditat , per a la qual va necessitar més de 10 punts de sutura, i que ara li ha deixat una cicatriu de gairebé tres centímetres.

La víctima va denunciar els fets, i davant del jutge que ha condemnat al seu amic va assegurar que Gough murmurava alguna cosa sobre vampirs mentre li feia els talls.

Comentarios de Facebook