Compartir

A vegades coneixem històries terrorífiques, angoixants, macabres … Però, sens dubte, la d'aquesta dona de 34 anys anomenada Stace Gwilym té tots aquests adjectius, i més. Els fets van passar quan ella es va despertar de cop i volta sense recordar res i sense adonar-on era, i és que el seu promès, Keith Hughes , l'havia estrangulat i enterrat viva, segons publica 'The Mirror'.

L'home, un culturista de 39 anys amb antecedents, la va agredir i, pensant que l'havia matat, la va enterrar per desfer del seu cadàver. El forat no va ser massa profund, de manera que quan va despertar va poder escapar apartant la terra i les fulles amb les seves ungles mentre sentia que no podia respirar.

La jove està intentant recuperar-se d'aquests durs moments que ha passat i ell ja ha estat declarat culpable dels fets, els quals ha reconegut. Hughes ha explicat que van discutir i li < strong> va estrangular per a després enterrar-lo en un bosc.

Ell s'enfronta a cadena perpètua i ella ha explicat al citat diari que "va ser aterridor, però vull seguir endavant amb la meva vida" .