Quantcast

El Teatre Auditori de Sant Cugat presenta una programació multidisciplinària

El Teatre Auditori de Sant Cugat ha presentat els espectacles de la nova temporada amb 32 muntatges programats entre el mes de febrer i el mes de maig del 2016.

La presentació ha comptat amb la presència d'alguns dels protagonistes dels diferents espectacles i les actuacions musicals de Andrea Motis i Joan Chamorro, Cristina Casale, Mercè Martínez i Marc Pujol, Izah i la maga Melanie.

En total, l'equipament de Sant Cugat ofereix 9 produccions teatrals, 5 de música clàssica, 5 de música contemporània, 3 de dansa, 2 de òpera, 1 de màgia i 7 espectacles familiars.,

Entre les mateixes existeixen dues produccions familiars que seran estrena a Catalunya, el "Quixot" de la Companyia Nacional de Dansa i " Cendrillón "del Malandain Ballet Biarritz.

La varietat i la qualitat és la fórmula d'èxit de l Teatre-Auditori, una programació variada perquè cada espectador trobi com mínim un espectacle al seu gust.

Una de les apostes fortes de la temporada són els espectacles de dansa. Hi seran presents Gelabert Azzopardi Companyia de Dansa, amb "Foot-ball", una ocasió per veure en joc els ballarins de la companyia descodificant coreogràficament les millors jugades del FCBarcelona; també, el nou muntatge de la companyia Brodas Bros "Vaivé", un muntatge q ue fusiona el hip hop amb la música clàssica.

En teatre, la nova temporada presenta una oferta molt variada amb muntatges com "Marits i Mullers" d'Alex Rigola, un adaptació n del guió cinematogràfic de Woody Allen.

No faltarà "Els veïns de dalt" , el debut de Cesc Gay en el teatre amb una comèdia radicalment àcida sobre la vida en parella, l'amor i el sexe. Compte amb l'actor Pere Arquillué en el repartiment.

Dins el Dia Internacional de la Dona arribarà la producció "Només són dones" , de Carmen Domingo, una crida universal al reconeixement de milers de dones en el món que van lluitar i lluiten per la igualtat d'oportunitats. L'actriu Míriam Iscla protagonitza aquest drama.

A Sant Cugat també es podrà veure l'últim muntatge d i Josep Maria Flotats "Ser-ho o no", d < / strong> i Jean Claude Grumberg, "Don Joan", de Molière o " Neus Català, 1 cel de plom" sobre la vida d'una persona que va patir l'infern dels camps de concentració nazis. < / p>

En l'àmbit musical la programació inclou concerts d'estils diferents. "Guerra", l'espectacle ideat pel cantant Albert Pla, amb Fermín Muguruza i Raúl Fernández.

Comentarios de Facebook