Compartir

Cada un s'acomiada deu s éssers volgut en aquest últim viatge com pot i vol. Però hi ha algunes cosa que estan mal vistes culturalment i per insalubres. En aquest cas, Ke nneth Brown i el seu fill Timothy vivien junts a la casa familiar il o seguir hacciendo fins després de la mort del primer , segons ha publicat 'The Guardian.' I és que Timothy, de 56 anys, no va informar de la mort del seu pare.

Així ho va descobrir un veí a l'octubre de 2014 ja que es va alarmar en veure l'esquelet de Kenneth Brown amb el seu pijama, al costat del foc, en el qual era en vida la seva butaca favorit . "La porta del darrere estava oberta, des de la cuina i podia sentir la televisió a la sala d'estar. Vaig veure a Tim allà veient la televisió. Vaig parlar amb ell per uns minuts, abans d'obrir la porta completament. Mentre mirava les restes de carn, jo no estava segur del que estava veient. Vaig poder veure una calavera, em vaig quedar molt sorprès ".

El veí alarmat va avisar la Policia i inicialment Timothy va ser inculpat per ocultació de cadàver , però els càrrecs van ser retirats perquè l'assumpte no era d'interès públic, segons han explicat.

Timothy va ser el cuidador del seu pare durant més de 10 anys des que la seva mare morís en 2004. L'home va explicar que hi havia hagut un incendi a la casa al dormitori del seu pare al juny de 2014 i que ho va arrossegar fora, però que estava amb vida.

La investigació postmortem no va ser capaç de determinar les causes de la mort, encara que el cadàver tenia diverses costelles fracturades . La policia creu que va ser a causa de la caiguda del llit durant l'incendi.

L'assistent principal del forense, Staffordshire, Margaret Jones, va dir que "és un cas molt trist. [Timohy] no va poder fer front a la mort del seu pare de manera apropiada ".