Compartir

L'exposició de Nadal més gran del mó o s'ha inaugurat a Barcelona i romandrà oberta fins el proper 4 de gener.

La mostra fa un recorregut per les tradicions nadalenques de nou territoris del món .: Catalunya, Àustria, Islàndia, Itàlia, Noruega, Regne Unit, Rússia, Japó i Ucraïna.

L'exposició Christmas around the World organitzada pel centre comercial Les Arenes acosta al públic les tradicions més singulars de països t an diferents com el Japó i Àustria.

Fins al gener 4 estarà oberta al gran públic aquesta compilació de curiositats sobre el Nadal que convida a viatjar pel món a través de les seves deu peces exposades estratègicament per les diferents plantes del centre comercial.

La inauguració coincideix amb l'encesa tradicional de les llums de Nadal del centre i compta amb l'actuació dels components del musical Rent que interpreten en directe un dels temes del espectacle, "Seasons of love".

A l'apartat d'Islàndia, la mostra recrea els 13 trolls que baixen un per dia des del 12 de desembre a deixar regals als nens que han estat bons. L'últim control arriba el 24 de desembre.

Quant a Ucraïna , són els nens els que decoren els arbres de Nadal amb teles d'aranya perquè explica la llegenda que van ser aquestes les que van decorar l'arbre d'una família molt pobra que no podien comprar arbres nadalencs.

Christmas around the World es passeja per Àustria on hi ha la tradició de celebrar el dia del Krampus, quan uns éssers diabòlics vestits de pells i cadenes acompanyen Sant Nicolau, que reparteix dolços entre els nens que han estat bons mentre que castiga als quals han estat dolents.

Les tradicions nadalenques omplen aquest espai d'il·lusió en una exposició per assaborir entre tota la família.