Quantcast

L'alcalde de Carboneras, a una regidora Calli quan parli un home

En el dia en què es recorda les víctimes de la violència de gènere, precisament per reivindicar que s'acabi amb aquesta xacra, coneixem que el alcalde de Carboneras (Almeria), Salvador Hernández , ha protagonitzat unes vergonyoses paraules amb un alt contingut masclista que frega la misogínia.

"Calli i guardi respecte quan està parlant un home" , va dir el alcalde d'aquesta petita localitat a una regidora del PSOE mentre estaven en un ple. El partit ha demanat immediatament la dimissió del regidor independent que va arribar al poder amb el suport del PP el maig passat.

El PSOE titlla la vergonyosa actuació de Salvador Hernández com "una exhibició en públic del masclisme" i ha exigit la seva sortida de l'ajuntament i una disculpa. "Tots els ciutadans i, en especial els representants públics, estem obligats a reprovar totes les actuacions masclistes que atemptin contra la dignitat de les dones i la igualtat de gènere ", ha declarat.

Avui, dia 25 de novembre, és el dia per a l'eradicació de la violència contra la dona, cosa que també és tangible en aquest tipus d'actuacions, encara més perilloses tractant-se d'una figura pública. De moment, el alcalde de Carboneras no s'ha pronunciat al respecte.

Comentarios de Facebook