Inicio Últimas Noticias

Caça al terrorista: Salah Abdeslam, fugit dels atemptats de París, ha canviat la seva imatge i usa un altre nom

Compartir

És l'objectiu número u ara mateix en Europoa i totes les policies del continents estan implicades en el seu 'caça'. Així, segons l'alerta remesa per França, el nou nom que estaria usant el presumpte terrorista és el de Yassine Baghli . Les forces de seguretat franceses van transmetre als seus col·legues europeus a primera hora de la tarda de dissabte les primeres informacions sobre aquest sospitós.

Indicaven que es tractava de Salah Abdeslam i que va néixer el 15 de setembre de 1989 a Brussel·les (Bèlgica). També aportava el nom dels seus pares i altres dades personals com que mesura 1,75 metres o que té els ulls marrons. Hores després, era la pròpia Policia Nacional francesa la que publicava la seva imatge i demanava col·laboració ciutadana .

La seva partidcipación al atque terrorista a París és una forta hipòtesi investigadora des de fa dies. És germà de Brahim Abdeslam i els investigadors creuen que hauria llogat el Volkswagen Polo negre que suposadament va ser utilitzat pa ra els atemptats. I després de la matança va fugir. Les autoritats belgues van registrar la seva entrada a Bèlgica des de França el dissabte al matí, però no va ser detingut perquè la seva identitat no s'havia lligat encara als atemptats.

ULLERES I perruquin

Tant LaSexta com la web de la Cadena Cope han difós la nova imatge relacionada amb aquest terrorista en què porta ulleres i sembla haver-se aplicat un perruquí amb el qual se li aprecia un serrell sobre el front (en la seva foto anterior lluïa el pèl molt curt).

La Policia belga va investigar abans dels atemptats de París als germans Brahim i Salah Abdeslam, però va tancar l'expedient en considerar que "no hi havia més risc que la radicalització" i no van contemplar amenaça terrorista.