viernes, 18 septiembre 2020 20:13

Un vídeo capta els gihadistes disparant en una terrassa de París

Un vídeo de la càmera de seguretat d'un dels restaurants on van tenir lloc els atemptats terroristes del passat divendres a París mostra els minuts de terror que es van viure dins i fora del local. Des de diverses perspectives, es pot veure com a un dels jihadistes se li encasquilla l'arma quan va a disparar una dona que està estesa a terra i aconsegueix escapar de la mort miraculosament.

La gravació, que ha estat publicada pel diari 'Daily Mail', demostra la aterridora situació que van viure aquestes persones que es trobaven prenent alguna cosa i en aquests moments s'amaguen sota les taules, el taulell i en el soterrani. Els trets van durar fins tres minuts, abans d'emprendre rumb a un altre dels restaurants on van fer la massacre.

Un dels jihadistes que es veu al vídeo podria ser Salah Abdeslam , l'únic que no es va immolar i al qual es busca incessantment a França i voltants. A la zona on ha estat gravat el vídeo van morir 36 persones , de les 129 que van morir durant la fatídica nit del 13N.