Compartir

Són molts els vídeos que circulen a través de les xarxes socials i que recullen les esfereïdores imatges dels atemptats de París. Sens dubte, unes de les gravacions més impactants és l'obtinguda per Daniel Psenny, periodista del diari francès 'Le Monde', en què s'observa com algunes de les persones que es trobaven en el Bataclan intenten fugir per la zona del darrere.

Diverses víctimes que abandonen la sala amb serioses dificultats, transeünts que tracten d'ajudar i traslladar els ferits més greus i una dona embarassada que penja d'una de les finestres ia la qual miraculosament aconsegueix salvar un home. Gràcies a Twitter, sabem que la noia ha pogut veure de nou al seu heroi i agrair la seva acció.

Hi va començar a través del perfil a la xarxa social d'un amic de la dona, que va demanar col·laboració a la resta d'usuaris per aconseguir localitzar el jove. La seva única intenció era donar-li les gràcies per haver-li salvat la vida. Per això, va demanar màxima difusió en un breu missatge en el qual compartia la història, segons va recollir l'edició francesa de 'The Huffington Post'.

Pour elle, merci de RT largement ce message. #bataclan #rechercheparis #parisrecherche pic.twitter.com/0xKxTPegJJ

& mdash; Frans / A Torreele (__F_A_T__) 15 novembre 2015

Tan sols 24 hores més tard i amb més de 2.000 RTs, el seu amic reconeixia que la dona es troba bé i que, gràcies a Twitter, ja havia pogut trobar-se de nou amb el seu heroi.