Compartir

França va bombardejar avui massivament un campament del grup terrorista Estat Islàmic (EI) prop de la localitat siriana de Raqqa (aquest), considerat el feu dels jihadistes en aquest país, han indicat a Efe fonts del Ministeri francès de Defensa.

Segons les fonts, els bombardejos francesos, que es produeixen dos dies després de l'onada d'atemptats que van provocar almenys 129 morts a París, van tenir com a principal objectiu "un lloc de comandament" de l'EI que també servia com a centre de reclutament i de dipòsit d'armes i municions.

A més, els avions també van destruir un camp d'entrenament del grup gihadista, ha afegit.

Les fonts han indicat que en total es van llançar una vintena de bombes des de deu caces, < / strong> un atac de major envergadura dels que fins ara venia fent l'aviació francesa a Síria.

Des de fa més d'un any, l'aviació francesa operava contra aquest grup terrorista a l'Iraq amb caces Rafale i Mirage 2000 i un contingent de més de 700 efectius.

Però el passat 27 de setembre es van ampliar a Síria els bombardejos, justificats pel Govern francès a la necessitat de la seva "legítima defensa" contra un grup que colpeja seu país dins de les seves pròpies fronteres. EFE