sábado, 19 septiembre 2020 19:39

Atemptat i París: Identifiquen un dels terroristes de París per les empremtes dactilars

Es tracta d'un jove procedent de la localitat de Courcouronnes , a uns 35 quilòmetres al sud de París, ha precisat l'emissora ràdio "Europe 1", que no va donar més precisions.

Segons l'emissora "France Info", en creuar els fitxers policials amb les empremtes del terrorista van comprovar que es tractava d'una persona fitxada per vincles amb el terrorisme islàmic.

És un els quatre terroristes que, segons els primers elements de la investigació, van morir en l'assalt al Bataclan , tres d'ells després d'haver accionat els seus cinturons d'explosius i el quart pels trets dels agents.

D'altra banda, el canal de televisió "BFMTV" va indicar que els investigadors han trobat dos passaports, un sirià i un altre egipci , en el lloc en què els terroristes suïcides van provocar explosions prop del Estadi de França quan es disputava un partit amistós de futbol contra la selecció d'Alemanya.

Segons la cadena, el passaport sirià correspon a una persona nascuda el 1990, encara que els investigadors estan tractant de determinar l'autenticitat dels documents.

Segons el diari 'Le Figaro', en la seva edició digital, els terroristes que van actuar en el Bataclan parlaven en francès, tal com es desprèn de les gravacions de les seves converses durant l'atemptat.