Compartir

La policia de Berlín busca des de dissabte passat al presumpte assassí d'un jove espanyol, identificat com Alejandro G. i de 26 anys d'edat , apunyalat al barri de Kreuzberg.

Segons un comunicat de la policia alemanya, a les 0.45 hores de dissabte el jove va rebre una punyalada d'un desconegut c uan es trobava al costat de dos amics i, encara que va rebre atenció mèdica , va morir poc després.

La Policia ha demanat col·laboració ciutadana per trobar l'agressor que, segons els testimonis, té entre 25 i 30 anys, és prim i mesura entre 1,75 i 1,80 metres. Els investigadors creuen que té perilla o bigoti, aspecte mediterrani i que en el moment de l'atac portava una gorra de beisbol i un abric llarg.

Alejandro G., d'origen equatorià però amb nacionalitat espanyola, havia conegut als seus acompanyants a través d'una xarxa d'espanyols a Berlín. Precisament dissabte els tres tornaven de passar un dia en què ell, que ja portava un any a la ciutat, havia fet de guia als altres dos espanyols, nouvinguts, segons la policia. La germana del mort, la família viu a Saragossa, està ja a Berlín per ocupar-se de les gestions, afegeixen les mateixes fonts.