viernes, 7 agosto 2020 21:17

Pedro Sánchez amb Wyoming: "Rajoy Mas es beneficien del conflicte"

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, va afirmar a 'El Intermedio' que Ciutadans i el seu líder, Albert Rivera, es comporten "en moltes ocasions com les noves generacions del PP" per la seva < strong> propensió a pactar amb la dreta .

Sánchez recordat, per exemple que "el regenerador Rivera" , on ha tingut opcions de triar company per aliar-se, "el que ha fet sempre ha estat anar-se'n amb la dreta i amb el PP" , excepte a Andalusia, dond i "no va tenir més remei perquè no hi havia una altra majoria alternativa " . Així, ha reblat: "En moltes ocasions, crec que Rivera i el seu partit són com les noves generacions del PP" , després de recordar que a Madrid van pactar amb "el PP de la Gürtel" .

Sobre la possibilitat que després dels resultats de les eleccions generals del 20-D poden llançar un gran pacte del PSOE amb el PP, Sánchez va tornar a descartar "rotundament ", assegurant que " l'únic resultat " en el que pensa és guanyar el 20 de desembre. " Me'n vaig a deixar el cent per cent. Porto catorze mesos de secretari general i estic lliurat en cos i ànima a canviar el país ", ha assegurat.

Pel que fa a la incorporació d'Irene Lozano a les llistes del seu partit per Madrid com a independent, < strong> Sánchez s'ha mostrat convençut que la militància del PSOE la "ha perdonat" per les crítiques que va fer als socialistes quan estava de diputada amb UPyD. El secretari general ha subratllat que es tracta d'un "extraordinari fitxatge" i d'un "bon talent" que demostra que el PSOE "té voluntat d'obrir-se" < /em>.

INDEPENDENCIA que retroalimenta

Sánchez afirmo, opr altra banda, que el cap del Govern, Mariano Rajoy, i el de la Generalitat en funcions, Artur Mas , "aplaudeixen la confrontació" a Catalunya perquè els està servint per tapar la corrupció dels seus partits i les seves polítiques de retallades . Segons Sánchez, a qui està "beneficiant" la crisi a Catalunya és "a una persones que té dificultats per poder ser elegit president, que està intentant tapar la corrupció amb aquesta confrontació ja algú que també està tractant d'evitar l'examen de l'opinió pública respecte a la seva política econòmica i la desigualtat que ha provocat ".

" En aquests tres perfils, les dues persones que estan dirigint la Generalitat i la Moncloa, tant Rajoy com Mas, aplaudeixen aquesta confrontació ", ha lamentat el líder socialista.Mientras que Rajoy ha estat president del Govern, i de la mateixa manera que va passar amb José María Aznar, "l'independentisme ha crescut com l'escuma a Catalunya" , ha denunciat Sánchez.

De totes maneres, i malgrat les diferències amb Rajoy, Sánchez ha remarcat que la prioritat ara ha de ser que tots els partits, de manera "coordinada i conjunta" , defensin l'ordre constitucional i la integritat territorial. Pel líder del PSOE, la declaració de Junts pel Sí i la CUP per iniciar la independència de Catalunya "és un desafiament al conjunt de l'Estat" i "un atac directe als drets i llibertats de milions de catalans " per situar Catalunya " fora de la legalitat ".

Sánchez ha insistit que el primer és defensar la Constitució i la llei, però, després, ha expressat la necessitat de dialogar . "Estem en una situació límit en què cal apel·lar a la raó i trobar vies de diàleg. La negociació serà molt complicada, però no queda una altra ", ha manifestat.

Artículos similares