martes, 11 agosto 2020 21:12

Troben els cadàvers dels tres militars desapareguts a l'Atlàntic

Els bussos pertanyents a les Forces Armades s'han trobat els cadàvers dels tres militars desapareguts dijous passat quan tornaven de realitzar maniobres de prova en terres africanes, segons ha informat Ràdio Nacional d'Espanya.

Pel que sembla, els equips del Ministeri de Defensa han trobat als militars a l'interior de la cabina , cosa que ha informat el mateix Pedro Morenés als familiars dels morts.

Fins al moment, Defensa mantenia l'esperança de trobar als militare s després que barajaran hipòtesis externes com el d'un possible segrest.

El jutge militar que s'ha encarregat del cas va autoritzar aquest dimecres a l'operatiu de rescat a que intentés hissar a la superfície el Superpuma, amb totes les precaucions necessàries, atès que en aquesta zona de l'oceà hi havia en aquests moments males condicions de mar.

El treball dels equips de bussos i el mateix 'Túria' i 'Segura', dos caçamines que van reforçar a última hora la recerca, ha donat els seus fruits, trobant finalment sense vida dels cossos del capità José Morales Rodríguez, el tinent Saül López Quesada i el sergent Jhonander Ojeda Alemany , supervivent de la tragèdia que va tenir lloc el passat any i en què van morir quatre companys .

Artículos similares