Quantcast

Militars perduts: El jutge decreta el secret del sumari el cas del Superpuma accidentat

El ministeri de Defensa espanyol no descarta cap hipòtesi, inclosa la del segrest i ara mateix, el principal objectiu i la prioritat és trobar la cabina de l'helicòpter que encara no ha aparegut , pertanyent al 802 esquadró de l'Exèrcit de l'Aire i que, recordem, es va accidentar al sud de Canàries.

Després de la falsa notícia que s'havia localitzat els militars amb vida, desmentida pel mateix Ministeri de Defensa, un fort dispositiu militar rastreja sense descans totes les àrees possibles. El Ministeri manté "totes les hipòtesis obertes" respecte al que ha passat amb els tres tripulants de l'helicòpter del 802 esquadró de l'Exèrcit de l'Aire accidentat al sud de Canàries, per la qual cosa continua amb la recerca en totes les àrees possibles.

Defensa no descarta el segrest, ja que en un primer moment es va informar que havien estat rescatats per un pesquer no identificat, o que la tripulació es trobi morta dins de la cabina , que encara no ha estat localitzada. A la costa del Sàhara, un impressionant desplegament militar rastreja, sense descans, pesquers, ports i platges.

La clau està en arribar a l'helicòpter sinistrat i comprovar si hi estan els cossos del capità José Morales, del tinent Saül López i del sergent Jhonander Ojeda Alemany. Amb aquest objectiu es busca per mar i aire amb un equip format per 14 bussos, dos helicòpters Superpuma, un avió, dos vaixells, una embarcació auxiliar amb un sonar d'escombrat lateral, que proporciona imatges digitals de la superfície del fons marí, i dos submarins. A més, estan col·laborant en les tasques un avió, un helicòpter i dos patrullers marroquins .

El jutge militar que investiga el cas ha decretat el "secret de les actuacions " previsiblement fins que es trobi als militars .

Comentarios de Facebook