Compartir

Terra baixa i Lluís Homar iniciaran una gira pel territori que els portarà, entre d'altres escenaris, al Temporada Alta de la Costa Brava.

Terra baixa i Lluís Homar és l'adaptació del clàssic de Àngel Guimerà, per a una sola veu.

L'espectacle està dirigit per Pau Miró i va aconseguir el premi Max al millor actor protagonista Lluís Homar, en la seva plenitud i maduresa com a intèrpret, revisita l'obra de Guimerà amb la qual es va donar a conèixer i que, a més, ha estat una referència < strong> en la trajectòria artística de l'actor.

A Lluís Homar i Pau Miró se suma un equip en el qual destaca l'escenògraf Xavier Albertí, responsable del disseny de els llums i, també la compositora Sílvia Pérez Cruz q ue ha adaptat la música per a aquest espectacle.

Homar va decidir ser actor quan als 16 anys va representar l'obra al seu institut. Es compleixen els 25 anys de la mítica posada en escena de l'obra a Carco del recordat Fabià Puigserver al Teatre Lliure de Gràcia .

Ara, al teatre Borràs, Homar ha decidit assumir els quatre personatges principals del llibret. L'ingenu pastor Manelic, que baixa de la terra alta per casar-se amb Marta, la jove que treballa al molí del seu amo Sebastià, i, també , la Nuri, amiga de Manelic. < / strong>

Els quatre personatges s'acaben rebolcant en el fang de les passions humanes més turbulentes que són les de Terra Baixa.

La mort del llop i els crits del pastor Manelic en les planes on es desenvolupa l'acció han marcat diferents generacions d'espectadors que sempre han tingut Terra Baix a com un dels referents teatrals .