Quantcast

Una violinista denúncia deu anys d'assetjament sexual a la xarxa

Mia Matsumiya és una jove violinista asiàtica que ha patit assetjament sexual a les xarxes socials durant els últims deu anys i que, cansada i armada de valor, ha decidit denunciar- i publicar els missatges a través d'un compte d'Instagram. Tantes han estat les amenaces que ha rebut durant aquest temps -més de 100- que ha optat per crear un nou compte que recopila alguns d'allò més impactants.

Segons informa 'The Huffington Post', Mia assegura que la situació va arribar a un extrem en què fins i tot si llegia un nou missatge "amenaçant-me violar", ni tan sols reaccionava. La jove, com així demostra amb les imatges, ha rebut comentaris en què la insultaven, l'amenaçaven amb violar-la, li demanaven que avortés quan es quedés a embarassada … En definitiva, una infinitat de barbaritats i intimidacions de "assetjadors, racistes i pedòfils".

Entre les desenes de captures que ha publicat a 1 nou perfil d'Instagram podem llegir comentaris com "amb tot aquest maquillatge sembles una puta" , "t'ho faria cada dia", "m'encantaria violar" o "només has de ser maca i callar".

La gravetat d'aquests missatges ha provocat un autèntic allau de comentaris recolzant i denunciant aquest tipus de comportaments a través de les xarxes socials. De fet, el perfil en què ha compartit les amenaces ja compta amb més de 50.000 seguidors.

Comentarios de Facebook