Quantcast

Bartomeu torna de Qatar sense acord de patrocini

El patrocini de Qatar Airways per a la samarreta del FC Barcelona segueix en l'aire després que el president del FC Barcelona , Josep Maria Bartomeu, hagi tornat del país de Qatar sense l'acord desitjat.

El Barcelona manté oberta qualsevol possibilitat per patrocinar la samarreta del primer equip i la samarreta d'entrenament a partir de l'estiu del 2017.

Per a la temporada que ve encara Qatar Airways patrocinarà la samarreta blaugrana.

L'equip català està buscant opcions alternatives a Qatar Airways perquè l'afició i els socis no veuen amb bons ulls que sigui una entitat del país àrab la qual esponsorice el club. Els socis creuen que l'ètica ha de prevaler sobre l'economia i que un país en què la dictadura s'imposa a la societat no ha de relacionar- amb el caràcter democràtic de la història del FC Barcelona.

La directiva barcelonista busca un espònsor per a la samarreta que pugui assolir l us 80 milions d'euros de què disposa el Manchester United amb una marca de cotxes.

Els responsables de l'entitat són de l'opinió que el club amb més socis del món, amb més ingressos, i amb més seguidors a les xarxes socials , ha de tenir el millor patrocini possible.

La vicepresidenta econòmica Susana Monje ha explicat que el deute del Barcelona se situa en els 328 milions d'euros i que aquesta és una xifra que ha de reduir-se als 290 milions d'euros quan finalitzi l'actual exercici.

Monjo ha afegit que el clu b podrà fitxar a la finestreta d'hivern però que les inversions a realitzar no han de ser desorbitades YCE ntrarse en el raonable.

< p> El FCBarcelona batrà el rècord d'ingressos aquesta temporada convertint- al club del món que més diners ingressa per temporada. La xifra superarà els sis-cents milions de pressupost i serà presentada aquest diumenge als socis compromissaris en l'assemblea anual del club català.

Comentarios de Facebook