viernes, 25 septiembre 2020 9:13

Una periodista britànica es penja amb uns cordons després de perdre un vol

La periodista britànica Jacqueline Anne Sutton va aparèixer diumenge passat penjada en els banys de l'aeroport internacional d'Istanbul . Segons apunta l'agència turca Dogan, la reportera, que va treballar en el passat a la BBC, va ser trobada per tres viatgers russos penjada d'un de les portes dels serveis amb els cordons de les seves sabatilles .

Pel que sembla, Sutton va perdre un vol a l'Iraq que havia d'agafar unes hores més tard després de fer l'enllaç a Istanbul. No obstant, no ho va aconseguir. Des de l'aerolínia no li van donar solució i li van assegurar que si volia viatjar, hauria de comprar un altre bitllet. Després de confessar que no tenia diners per a adquirir i plorar davant del departament d'atenció al client, la periodista va anar al bany i, presumptament, va decidir llevar-se la vida.

Aquest estrany succés , però, no sembla ser acceptada per alguns dels companys de professió, que mostren la seva preocupació per les circumstàncies una miqueta sospitoses que envolten la seva mort. Pot haver alguna cosa que se'ns escapi? Mazin Elias, periodista que va treballar amb ella, destacava que podria haver estat "un assassinat" .

Segons publica el 'Daily Mail', el predecessor de Sutton , cap interina de la secció iraquiana de l'Institut per a la Guerra i la Pau, va ser assassinat fa cinc mesos amb un cotxe bomba a Bagdad.