Compartir

Impulsada per la Federació d'Ateneus de Catalunya és ta és la primera xarxa de teatres d'Ateneus catalana amb més de nou mil butaques.

Aquesta nova xarxa d'equipaments es constitueix com la més potent de la comunitat per la seva capacitat de contractació i per la possibilitat que genera d i formalitzar un circuit creatiu.

La seva intenció és reforçar la gestió i la dinamització de les sales que tenen les entitats federades.

El projecte pretén impulsar la dinamització dels teatres oferint un espai de diàleg, d'intercanvi de les experiències i de formació per als programadors.

La xarxa d'Ateneus resol grans avantatges per al públic i preveu descomptes econòmics en la contractació dels artistes, companyies i espectacles, a través d'un catàleg de propostes format per la selecció del consell directiu de l'entitat.

La federació d'Ateneus de Catalunya lidera des de fa Quat o anys el projecte Espai A, un circuit d'arts escèniques amateurs amb l'objectiu de crear una programació estable de les arts escèniques no professionals a tot el territori i així posar a mercè de tot el públic propostes de qualitat dins dels àmbits del teatre, del cant , de la dansa i de la música. .

La xarxa d'Ateneus pretén, així mateix, augmentar l'ús dels espais escènics dels ateneus i oferir nous canals per a l'explotació de les produccions amateurs.

Paral·lelament, fa de pont entre les administracions i les entitats i programa activitats de caràcter formatiu i lúdic per reforçar el treball en r ed de totes les associacions culturals catalanes