Compartir

Almenys cinc persones han resultat ferides, tres d'elles de gravetat, en un tiroteig avui a l'estació central d'autobusos de la ciutat de B EER Sheva, al sud de Israel < / strong>, en el que la Policia considera un nou "atemptat" palestí , segons les primeres informacions.

"Un terrorista ha estat abatut, al lloc hi ha informacions de diversos ferits ", va dir la portaveu policial, Luba Samri, en un breu comunicat.

Segons l'informe mèdic de l'organització israeliana Estrella de David Roja, equivalent a Creu Roja, entre els ferits hi ha un en estat crític , dos greus i dos de caràcter moderat.

A la zona dels fets s'han desplegat nombrosos efectius de la policia que busquen a un segon atacant, segons el testimoni ofert pels ferits sobre un atac qualificat per la policia de "greu".

Segons el Canal 1 de la televisió, l'estació central d'autobusos era plena de soldats quan un primer agressor va obrir foc i, segons els testimonis, un segon va atacar des d'una altra direcció.

El succés va ocórrer al voltant de les 19.30 hora local (16.30 GMT), en concloure una jornada de relativa calma a la zona després de 17 dies d'enfrontaments i atacs en què han mort fins avui 7 israelians i 42 palestins , la meitat d'aquests últims atacants o presumptes atacants.