domingo, 27 septiembre 2020 6:26

Irene Lozano no demanarà perdó per les seves crítiques al PSOE quan era d'UPyD

Irene Lozano ha afirmat avui que és "molt tolerant" amb les crítiques rebudes per la seva incorporació com a número quatre a la llista del PSOE per Madrid, però ha rebutjat demanar disculpes com li han reclamat alguns dirigents del partit per com va atacar al partit quan era diputada d'UPyD.

"Sóc molt tolerant amb les crítiques, comprenc diferents punts de vista , però em caracteritza posar l'accent en el que tinc en comú amb la gent, i la meva trajectòria demostra el que tinc en comú amb molta gent del PSOE ", ha dit Lozano .

L'exdiputada d'UPyD ha fet unes breus declaracions als periodistes abans que comenci l'acte de presentació dels candidats del PSOE al Congrés i el Senat al poliesportiu Magariños de Madrid.

A la pregunta de si demanarà disculpes per les seves crítiques als socialistes en el passat, com li ha demanat el PSOE andalús i el president extremeny, Guillermo Fernández Vara, Lozano ha refusat fer-ho.

En la seva opinió, el fet que se l'hagi inclòs "generosament" com a independent a la llista per Madrid és "un símptoma d'com estan canviant les coses al PSOE" .

"Estic convençudíssima. He estat molt bel·ligerant en els temes de corrupció i qualitat democràtica i els militants socialistes són igual de bel·ligerants que jo en aquestes coses ", ha afegit.

Lozano ha donat a les gràcies als militants socialistes per la "alegria" que li han transmès per comptar amb ella per "sumar en aquest projecte i donar un cop de mà" per a guanyar les eleccions generals del 20 de desembre.

També ha agraït "molt especialment" a PSOE madrileny ja la seva secretària general, Sara Hernández, el seu " enorme generositat " a incorporar-la de número quatre com a independent en la llista al Congrés per aquesta circumscripció.

" Molts militants han passat la nit en un autocar per venir avui a l'acte i estic molt feliç de compartir amb ells aquest acte ", ha subratllat l'exdiputada d'UPyD.

Lozano ha arribat al poliesportiu Magariños acompanyada dels candidats de Madrid que estan en els primers llocs de la llista, entre ells, la excomandant Zaida Pedrera , que va de sis també com a independent.

Amb totes dues, han arribat Sara Hernández, la secretària d'Estudis i Programes del PSOE i número dos de la llista, Meritxell Batet, el portaveu al Congrés, Antonio Hernando, i el diputat Rafael Simancas.

L'absent en el grup ha estat Eduardo Madina, número set en la candidatura .