Quantcast

Martínez Gorriarán titlla de "paràsit polític" a Irene Lozano després de la seva 'fitxatge' pel PSOE

El diputat d'UPyD Carlos Martínez Gorriarán no s'ha mossegat la llengua i ha acusat aquest dijous al seu encara companya d'escó al Congrés Irene Lozano de buscar "una menjadora confortable" en fitxar pel PSOE de Pedro Sánchez .

"La vocació de tot paràsit polític, viure dels ximples" , va escriure el diputada d'UPyD a les ha emfatitzat. Gorriarán ha reaccionat durament el 'fitxatge' d'Irene Lozano per entrarà a les llistes del PSOE a les pròximes eleccions generals amb opcions reals de sortida i, a més, formarà part del grup d'experts triat pel secretari general del PSOE per elaborar el programa electoral , com i xperta en regeneració democràtica.

En el seu compte personal de Twitter, el diputat de la formació Magneta va dir textualment que Lozano s'ha buscat "una menjadora confortable" com és el de "el PSOE dels Ets falsos" . Gorriarán ha indicat que aquest moviment "es veia venir" després de la incorporació de l'ex militar Zaida Pedrera com a número sis de la llista del PSOE per Madrid. "Ella –Lozano– va fer de mamporrera de Zaida a canvi de poltrona ", ha subratllat el diputat d'UPyD.

Comentarios de Facebook