Compartir

Al PSOE estan en plena campanya de fitxatges per completar les cares que oferir en les llistes electorals de cara a les urnes de desembre. Avui es reuneix la Comissió Federal de Llistes prèvia al Comitè Federal de matí i ahir a la nit mateix es va saber que Irene Lozano, l'encara diputada d'UPyD entrarà en un lloc de sortida en les candidatures del PSOE .

La notícia va ser avançada per Eldiario.es, i podria destapar algunes discrepància amb la decisió del secretari general socialista. Sobretot, perquè al PSOE gairebé tothom es va assabentar pels mitjans de comunicació .

Pel que sembla, les negociacions entre Lozano i Pedro Sánchez haurien començat fa poc menors d'un mes. Hi va haver trucades, reunions. El plantejament era mu senzill: entrar a les llistes del Partit Socialista com a independent en una posició de sortida. I encara que no va ser immediata al resposta de Lozano va ser afirmativa. I a més el secretari general del PSOE la s'incorpora al comitè de savis que està participant en l'elaboració del programa electora l amb la missió de preparar les propostes de regeneració democràtica.

Poc sembla haver importat que la diputad d'UPyD porti anys clamant contra els mals que han deixat a Espanya el bipartidisme a les institucions. D'això ha passat a unir-se al POSE com a independent