Quantcast

Anirà a la presó perquè el seu fill es va ofegar mentre ella xatejava amb el mòbil

Els fets van passar el passat 17 de març de 2014. Els investigadors han acusat a Claire de no haver prestat la deguda atenció al seu fill per estar parlant per telèfon amb el seu nòvio a més de pujar fotos a una xarxa social , cosa que la condemnada va negar en un primer moment. Però les evidències del seu rastre a la Xarxa desmentir la seva coartada i van ser fonamentals per sentenciar, tal com informa el diari The Telegraph.

Es dóna la circumstància, a més, que la sentència rebuda per Barnett no és la primera amonestació que rep aquesta mare. Anteriorment, els serveis socials ja havia visitat a Claire en 2013 després que dos dels seus fills estiguessin a punt de ser atropellats en un carrer prop de la casa en la qual vivia en aquella època.

Tant en aquest cas com en la mort del seu fill de dos anys, Claire ha sostingut a través del seu advocat que ella solia permetre'ls jugar a l'aire lliure sense la seva supervisió. Posteriorment es van mudar a 1 unifamiliar i va mantenir aquest costum que li ha costat la vida a un dels seus fills.

Comentarios de Facebook