Compartir

Una família de classe alta de l'Aràbia Saudita ha estat jutjada en les últimes hores per un intent d'assassinat a la dona que treballava a casa fent tasques de neteja. Segons publica 'The Hindu', el cap de família li va exigir a la dona que no parés de fregar si volia seguir tenint un sou a final mes.

Kasturi Munirathinam, l'empleada de llar afectada per les exigències del xeic, va decidir negar-se a seguir treballant si no la pagaven els dos mesos que li devien , exigint a més que la regalessin un viatge de tornada a l'Índia, el seu país natal.

El patró de la casa no va acceptar les exigències i va decidir amputar-li la mà , concretament la dreta, assegurant que "mai tornaria ni a netejar ni a treballar" < / em> . Munirathinam va ser traslladada d'urgència a l'hospital de Riad, on va arribar amb una pèrdua de sang important . ¿El pitjor? Que l'exigeixen el pagament de les factures íntegres.

El ministeri d'Afers Exteriors ha hagut de prendre cartes en l'assumpte i 'rescatar' a la ciutadana índia atrapada a l'Aràbia Saudita . Una actuació que malauradament es repeteix en els països del Golf. La gran majoria surten a la llum quan la gran majoria d'això escapen de mans dels seus 'amos'.