Compartir

És sabut ja que per Maite Galdeano la vida no ha estat un camí de roses, ni molt menys. Va quedar clar després de la seva entrevista a la revista Lecturas en què va reconèixer que alguna de les seves exparelles la va maltractar físicament. Però aquestes dificultats queden encara més de manifest i cobren rellevància després de conèixer-se les penúries econòmiques que hauria conegut, almenys en el passat, i que es contradiuen amb el retrat de la seva vida que ella mateixa es va encarregar d'explicar: el molts diners que guanya i els seus suposats cotxes de luxe .

Per què diem això? En l'edició d'aquest divendres del DeLuxe, el col·laborador Gustavo González va explicar que l'any 2005, Maite Galdeano i la seva germana f ueron sorpreses cometent un furt per la dependenta d'una botiga . Aquesta treballadora hauria observat a les dues llançar alarmes de la roba en una paperera.

Segons el relat de Gustavo González, quan la dependenta els va exigir "que li ensenyessin les bosses que portaven, elles contesten que si vol alguna cosa ha de crida ra la policia. Quan els agents es personen allà , identifica aquestes dues persones com la Maite i la seva germana. Seguidament, en obrir les bosses, es va poder comprovar que "portaven moltes peces de vestir" . El col·laborador afegia que es tractava d'un furt i explicava: "Ella reconeix que aquestes peces de vestir se les emporta per als seus fills perquè no té diners per comprar-les". Maite (GH 16) va ser descoberta després furtar diverses peces, segons Gustavo González