Compartir

Pablo Motos és un dels presentadors més famosos i polèmics de la televisió. L'èxit de 'El Hormiguero' és completament indubtable i bona part de culpa la té el valencià. Sempre sol ser l'entrevistador de totes les estrelles nacionals i internacionals, però aquesta vegada li va tocar a ell despullar-se davant Bertín Osborne .

Motos va començar parlant de la seva infància, amb la seva treballadora família, i la seva etapa jove dins del tràgic món de les drogues , en què van estar ficats diversos amics seus . "Un va acabar mort en una cuneta de mala manera després d'una persecució. Va ser un dels dies més durs per a mi, tocava la guitarra amb ell i amb una mirada ens dèiem tot" , va comptar emocionat.

Tot i que diu que ell mai les va arribar a provar, ja que va dir que era al·lèrgic a elles perquè no li titllessin de res. Però el relat de la vida del presentador que més va cridar l'atenció a l'audiència va ser en el qual es va sincerar completament explicar-ne les operacions de cirurgia estètica .

Molt penedit per les decisions que va prendre per canviar el seu físic, va explicar tot el calvari que va haver de passar després de arreglar-se la cara, les dents i posar-se botox . Malgrat el risc que existia per Motos operar la vista, a causa d'un ull gandul, va dir que el volia fer aquest mateix dia de la consulta, així que va començar a veure doble durant moltíssim temps.

Després, es va operar les dents i, a causa del nerviosisme per veure doble, els va estrènyer tant durant una nit que se'ls "va arrencar" i van haver de tornar a arreglárselos. "L'endemà, em llevo veient doble i amb les dents cap a fora" , va dir.

La tercera de les seves operacions va ser la més complicada, ja que es va tractar d'una injecció de botox al voltant dels ulls. "Em van deixar xinès i dos embalums com Monchito ", va explicar dient que fins als sis o set mesos no se li va passar l'efecte.