viernes, 7 agosto 2020 11:25

Mana al seu cap una foto dels seus pits per error

Una dona va enviar al seu cap per error una imatge dels seus pits nus amb el següent missatge: "Mira el que et perdràs aquest cap de setmana" . Segons informa Daily Mail , la jove va utilitzar l'app 'snapchat' per enviar la foto íntima que, evidentment, tenia un altre destinatari.

Imagineu-vos la cara que se li va posar al seu cap en rebre tal joyita pel mòbil. La noia estava tan tranquil·la fins que va rebre el missatge de resposta del seu superior: "Hola, és probable que no tinguessis intenció d'enviar-me això a mi, però per favor, tingues més acurat. Sóc el teu cap" .

La dona no podrà oblidar mai aquest malson … Quin tall!

snapchat és una espècie de xarxa social que està arrasant entre els adolescents de tot el món i que s'ha convertit en tot un fenomen que ja supera amb escreix l'ús que es donava al Tuenti o al Messenger.

S'envien més de 400 milions d'imatges al dia en tot el món i la clau del seu èxit és senzilla: permet enviar les imatges que vulguis, a qui tu vulguis (de vegades hi ha errors, és clar), i es 's'autodestrueixen' en uns segons. ¿El perfil de l'usuari? D'entre 13 i 26 anys.

Artículos similares