Compartir

Fa uns anys eren pocs els actors que apostaven per revelar la seva orientació sexual . Afortunadament, amb el pas dels anys i de manera progressiva, cada vegada són més les estrelles de Hollywood que volen acabar amb aquest tabú i manifesten obertament la seva tendència.

No obstant això, Matt Damon aposta més aviat per tot el contrari. El seu argument no afecta únicament als actors i actrius homosexuals, sinó a tots els rostres visibles de la gran pantalla. "Siguis gai o heterosexual , els espectadors no hauria de saber res de la teva sexualitat perquè puguem jugar amb aquest misteri", va assegurar el protagonista de 'L'ultimàtum de Bourne' en una entrevista a 'The Guardian'.

L'actor nord-americà està a favor del matrimoni homosexual i assegura que no és senzill "dir-ho públicament", però recolza la seva visió en què "ets millor actor com menys sàpiguen de tu els espectadors ", i en aquest cas la sexualitat és prioritària.

De fet, preguntat per si resulta difícil ser gai a Hollywood, Matt Damon ha recordat que després d'un dels seus treballs amb Ben Affleck -'El indomable Will Hunting'-, es va propagar el rumor si els dos actors eren gais perquè "dos nois havien escrit un guió junts".

Després de la repercussió de la seva entrevista, Damon va visitar el xou d'Ellen Degeneres per assegurar que amb les seves paraules "només tractava de dir que s om més eficaços quan som un misteri ".