Compartir

La vida de David Bisbal ha donat un dur tomb des que saltés als mitjans de comunicació que estava involucrat en una trama de prostitució de luxe a Argentina. El cantant ha volgut reiterar en unes declaracions a Mèxic el seu "cabreig i indignació" per la qual cosa considera "una injustícia que s'hagi vist el meu nom així, en aquest tema" .

Bisbal podria ser cridat a declarar com a client d'aquesta xarxa d'explotació sexual en la qual les dones eren intercanviades pels responsables d'altres xarxes que les hi portaven a Eivissa per exercir-hi la prostitució .

El diari ABC ha publicat que en l'expedient consta que el cantant d'Almeria tenia relació amb un dels responsables de la trama, Emiliano Volpe, i que a més hi ha converses telefòniques i captures de whatsapp en què es pot llegir com Volpe li diu a una altra persona, el processat Walter Soto, que una dona no assistiria a un esdeveniment perquè estava amb Bisbal , així que "ja estaven pagades" .

"M'ha indignat completament" , ha sentenciat el cantant, que deixa clar que "sempre vaig a fer la meva vida, sempre concentrat en la meva música sense ficar-me amb ningú i dedicat a la meva filla al cent per cent ". Tot i que el cantant ha tornat a negar que tingui alguna cosa a veure amb el cas, la veritat és que les ombres el segueixen aguaitant durant la seva gira pel continent llatinoamericà.