Compartir

Hi ha un nou i sorprenent capítol en la història de la mort de l'actor Paul Walker, mite vivent des de la seva participació en la saga 'Fast and Furius' . I és que els advocats de la família del mort asseguren que el cotxe es va incendiar després del xoc.

Meadow, la filla de l'actor Paul Walker, mort el 2013 , ha demandat a Porsche perquè assegura que el seu pare va morir per una fallada del vehicle. "Ell va ser cremat viu" . Els advocats de l'acusació argumenten que el cotxe es va incendiar després del xoc causa de defectes de disseny i que l'actor es va cremar en el seu interior.

Els advocats de Meadow sostenen que el cinturó de seguretat es va posar a Walker les costelles i la seva pelvis. La demanda afirma que Walker era viu quan, minut i mig després del xoc contra l'arbre, el cotxe va començar a cremar amb l'actor al seu interior. " Paul Walker va respirar sutge, mentre que el Porsche Carrera GT es cremava" .

Sobre la velocitat? Tot i que la policia sosté que el cotxe anava a 140 quilòmetres per hora, la família de l'actor rebaixa la velocitat a 114. Els advocats de Meadow han explicat a TMZ que "la seva conclusió és que el Porsche Carrera GT és un cotxe perillós. No hauria d'estar al carrer. I no hauríem d'estar sense Paul Walker o el seu amic, Roger Rodes ".