sábado, 8 agosto 2020 2:26

Els concursants 'superdotats' de Gran Hermano

La convivència a ' Gran Germà ' és molt dura, i sinó que l'hi diguin a alguns dels concursants masculins que han passat per allà i han tingut més d'una alegria amb les seves companyes. No tot són bronques i embolics, també hi ha temps per deslligar la passió.

Molts dels homes de Guadalix que han mantingut relacions dins de la casa o algun que altre tocament amb algú han deixat molt sorpreses a les dones pel que tenien de cintura cap avall. Encara que a altres tampoc els ha fet falta el sexe per mostrar els seus grans dots virils, ja que dormir en calçotets té el risc d'aixecar al matí amb la tenda de campanya posada, com se sol dir en aquests casos. Recordeu a aquests mítics ' superdotats '?

Suso

No ha ensenyat res, de moment, però l'actual concursant de ' Gran Germà 16 ' sembla que amaga una grata sorpresa per Sofia que ja s'ha encarregat ella de palpar. El primer edredoning d'aquesta edició del reality va deixar una frase que deixa veure que el que Suso té entre les cames és bastant gran. "Mare meva el que tens aquí" , li va dir la navarresa mentre es feien cariñitos. Tot i que la cosa encara no ha anat a més, no es descarta un altre nova trobada entre la parella que més foc està donant a la casa. Això sí, si Sofia no s'ha espantat molt, és clar.

Artículos similares