Compartir

L'escriptora canadenca Isabelle Teissier va escriure una carta que va arrasar a Twitter després de ser publicada a The Huffington Post. En ella plantejava la relació que qualsevol persona desitjaria per a si. Comparteix si també per a tu aquesta és una situació ideal.

"Vull que vagis a prendre una cervesa amb els amics, perquè al dia següent tinguis ressaca i em demanis que vagi a veure't perquè et ve de gust tenir-me entre els teus braços i que ens acurruquemos. Vull que parlem al llit al matí de tot tipus de coses, però algunes vegades a la tarda, vull que cadascú faci el que vulgui durant el dia.

Vull que em parlis sobre les nits que surts amb els teus amics. Que em diguis que hi havia una noia al bar que et posava ullets. Vull que em manis missatges quan estiguis borratxo amb els teus amics perquè em diguis bestieses, només perquè puguis estar segur que jo també estic pensant en tu.

Vull que ens riguem mentre fem l'amor. Que comencem a riure perquè estem provant coses noves i no tenen sentit. Vull que estiguem amb els nostres amics, perquè em agafis de la mà i em portis a una altra habitació perquè ja no pots aguantar més i tens ganes de fer-me l'amor allà mateix. Vull intentar romandre en silenci perquè hi ha gent i ens poden sentir.

Vull menjar amb tu, que em facis parlar sobre mi mateixa i que tu parlis sobre tu. Vull que discutim sobre quin és millor, la costa nord o la costa sud, el barri occidental o l'oriental. Vull imaginar l'apartament dels nostres somnis, tot i saber que probablement mai visquem junts. Vull que m'expliquis els teus plans, aquests que no tenen ni cap ni peus. Vull sorprendre dient: "Agafa el teu passaport, que ens anem".

Vull tenir por amb tu. Fer coses que no faria amb ningú més, perquè amb tu em sento segura. Tornar a casa molt borratxa després d'una bona nit amb amics. Perquè em agafis la cara, em besis, em facis servir com el teu coixí i m'abracis molt fort a la nit.

Vull que tinguis la teva vida, perquè decideixis anar-te'n de viatge unes setmanes per pur caprici. Perquè em deixis aquí, sola i avorrida, desitjant anar el teu carona a Facebook dient-me "hola".

No vull que sempre em convidis als teus gresques, i no vull convidar- sempre a les meves. Així, l'endemà puc explicar-te com va ser la nit i tu pots explicar-me la teva.

Vull alguna cosa que sigui simple i, alhora, complicat. Una cosa que faci que, sovint, em faci preguntes a mi mateixa, però que, en el moment que estigui amb tu en la mateixa habitació, desapareguin tots els dubtes. Vull que pensis que sóc guapa, que estiguis orgullós de dir que estem junts.

Vull que em diguis t'estimo i, sobretot, poder dir-t'ho jo a tu. Vull que em deixis caminar per davant de tu perquè puguis veure com es mou el meu cul de costat a costat. Perquè em deixis esgarrapar les finestres del meu cotxe a l'hivern perquè el meu cul es remena la cintura i això et fa somriure.

Vull fer plans sense saber si al final els farem. Estar en una relació clara. Vull ser aquesta amiga amb la que adores quedar. Vull que segueixis tenint el desig de flirtejar amb altres noies però que em busquis a mi per acabar la nit junts. Perquè vull anar amb tu a casa.

Vull ser aquella a la que li fas l'amor i després et quedes adormit. La que et deixa en pau quan estàs treballant ia la que li encanta quan et perds en el teu món de música. Vull tenir vida de soltera amb tu. Perquè la nostra vida de parella seria igual que les nostres vides de solters d'ara, però junts.

Un dia, et trobaré ".