Compartir

La plantilla del FC Barcelona s'entrena per última vegada abans del partit corresponent a la segona jornada de la lligueta de Champions.

Els barcelonistes afronten el partit sense la participació de la seva estrella Leo Messi que inicia el segon dia de recuperació. Messi estarà juliol setmanes per un trencament del lligament anterior del seu genoll esquerre

El metge de la selecció argentina , Donato Viñani, ha expressat el seu convenciment que Messi retallarà els terminis de recuperació i reapareixerà abans dels dos mesos previstos.

A l'horitzó de l'equip mèdic blaugrana hi ha el partit del Bernabéu del 21 de novembre < / strong>. La pilota d'or barcelonista es perdrà 9 partits, 5 de lliga, 3 de Champions i un de Copa del Rei.

Els dos aturades pels partits de les seleccions afavoriran que Messi no estigui absent en més partits.

A la baixa traumàtica de Rafinha s'ha afegit ara la de Messi. Luis Enrique ha lamentat que en cada partit de l'equip es perd un jugador per lesió.

Per a després del primer aturada d'aquest cap de setmana es confia a recuperar a tots els jugadors amb l'excepció de Messi i de Rafinha.

El tècnic asturià, a més, confia que Cremi Turan i Aleix Vidal concedeixin aire fresc a partir del 4 de gener superada la sanció de la FIFA .

La segona jornada de la Champions s'enfronta al Barcelona amb el Bayern Leverkussen en una trobada vital per mantenir el pols a la lligueta europea que ha de conduir als vuitens de final de la competició.

Els joves Munir, Sandro i Gumbau són els jugadors de què disposa Luis Enrique per suplir els lesionats.

El Bayern Leverkussen arriba a la capital catalana líder de grup i en pletòriques condicions.