Quantcast

La acomiaden per un tatuatge 30 minuts després de ser contractada

Hi ha empreses que estableixen una sèrie de paràmetres a l'hora de realitzar noves contractacions i l'absència de tatuatges visibles sol ser un d'ells. Per norma general, el departament de Recursos Humans s'encarrega de seleccionar els candidats que compleixen aquestes exigències, però hi ha ocasions en què falla aquest procés.

La prova més evident ens arriba des de Gal·les, on una jove ha denunciat a través del seu perfil de Facebook que va ser acomiadada 30 minuts després de ser contractada perquè té un tatuatge a la mà.

Segons explica 'Daily Mail', Clara Shepherd va superar amb èxit l'entrevista i es va incorporar a Dee Set, una companyia de vendes telefòniques. No obstant això, minuts després de ser contractada va rebre un correu en què s'enumeraven les condicions d'imatge que havia de complir i, per la seva sorpresa, es va trobar amb no tenir tatuatges visibles.

Malgrat aquest punt, la jove va escriure un correu reconeixent que tenia un tatuatge a la mà, però que "no afectarà en el meu treball". La resposta de l'empresa va ser contundent sobre aquest aspecte i van decidir prescindir dels seus serveis.

Després de compartir la seva experiència a Facebook, la companyia va decidir oferir-li de nou el lloc en el qual havia estat contractada. No obstant això, la jove va declinar la proposta.

Comentarios de Facebook