Compartir

Jennifer Lawrence ha assegurat en diverses ocasions que la seva relació amb Kris Jenner gaudeix d'una salut estupenda. No cal que ho confirmi l'actriu de 'Els Jocs de la Fam', ja que el passat mes d'agost els vam poder veure juntes al llit de la matriarca de les Kardashian.

Aquesta gran relació podria haver fet, segons publica la revista Heat, que Jenner hagués decidit ajuntar Jennifer Lawrence amb el seu fill Rob Kardashian . Sí, el que esteu llegint. Tots dos haurien decidit començar una relació sentimental.

La premsa nord-americana assegura que hi ha hagut diverses cites secretes entre Lawrence i Kardashian. "Va ser una cita preparada però van caure molt bé. Rob és divertit i Jen és hilarant (…) Sí, no podem ni imaginar a aquestes dues estrelles a la mateixa habitació, ¡com anem a fer-ho en una cita! ", relata Heat.

L'entorn proper a Rob Kardashian ha destacat que el jove ha canviat molt en les últimes setmanes, apuntant-se al gimnàs i iniciant una estricta dieta, la qual li ha ajudat a baixar uns quants quilos.

De moment, el 'rotllo' sembla que va de debò però caldrà esperar les fotos de la parella per poder confirmar-ho. O seran ells? Quina sorpresa!