Compartir

Sara Carbonero i Iker Casillas formen una de les parelles més estables d'Espanya. Aquest va besar al Mundial del 2010 que va paralitzar a un país consolidar una història d'amor que ni la carrera professional del porter internacional ha aconseguit separar.

Diversos rostres de la televisió que tenen una gran relació amb l'expresentadora de Esports de Telecinco han explicat a 'Vanity Fair' com es va gestar la relació entre Iker i Sara. Com va néixer l'amor entre tots dos? Susana Guasch, periodista del grup Atresmedia, ha assegurat que Carbonero tenia por al principi a una possible història amb el futbolista .

"Parlaven per telèfon sovint, per temes de treball, però Sara no estava per la labor. Ja saps la fama que tenen els futbolistes en general ", explica Guasch. Nira Juanco, reportera i amiga de Carbonero, assegura que va ser necessari que "Casillas insistís durant molt de temps ja que Sara temia l'embolic mediàtic que s'anava a muntar".

El dia clau perquè l'amor sorgís entre tots dos va ser l'aniversari de Sara Carbonero . Iker va aparèixer per incògnita en un restaurant madrileny a les 12 de la nit amb un regal per la periodista, en una sopar que compartien amb les seves amigues , entre les que es trobava Susana guasch. "Ella es va quedar petrificada. A partir d'aquí la relació ja va ser imparable" , explica la reportera de 'La Sexta'. La 'xivata'? La mateixa Guasch, tal com confessa a 'Vanity Fair'?

A partir d'aquest moment, les revistes s'han convertit en les protagonistes de l'amor entre tots dos. El naixement de Martín ha provocat que Iker i Sara visquin completament aliens al que els passa en el seu dia a dia. "Miren al nen i la resta els és igual. Va arribar en un moment clau", relata Isabel Jiménez.

Serà el següent pas el matrimoni? De moment, ni el porter del Porto ni la presentadora s'ho plantegen. Això sí, segur que s'acabaran donant el 'sí vull'.