Compartir

Són molts els secrets que acumula 'Gran Hermano 16' . Per ara, alguns tan sols estan 'vetats' dins de la casa, d'aquí les apostes setmanals dels concursants per intentar descobrir-los, mentre que altres també són una incògnita per a gran part de l'audiència del reality. Un d'ells, fins a aquest dimecres, era la dura infància de Han.

El concursant xinès, que s'ha convertit en un dels grans reclams del programa, va arribar a Guadalix de la Serra amb una difícil missió: Fer creure als seus companys que no parlava castellà. Malgrat que va ser un dels primers secrets en quedar descoberts, no era una situació nova en la seva vida.

Tal com publica la revista Lecturas, han va arribar a Espanya amb 12 anys i es va instal·lar al municipi granadí d'Armilla. Com en molts altres casos, l'arribada de la seva família al nostre país es va produir de forma escalonada i Han, aleshores un nen, va romandre durant un any separat dels seus pares.

La seva mare, qui prefereix mantenir-se allunyada dels focus mediàtics, ha narrat que va arribar a Espanya "un any abans que Han". Anna, el nom castellanitzat de la seva mare, reconeix que al seu país vivien bé, però va prendre la decisió de emigrar per ajudar els seus germans.

El pare d'Han és director d'una empresa de construcció i la seva mare, a la Xina, treballava com a periodista.