Compartir

Es diu Melanie Gaydos i és model , però no la típica noia prima i guapíssima que desfila per les passarel·les o treballa fent-se fotos per a marques de moda. Té un aspecte únic, sense pèl ni dents , a causa d'una mutació genètica anomenada displàsia ectodèrmica, i és una de les més cotitzades del moment.

Encara que la seva vida no ha estat un camí de roses, ja que ha hagut de lidiar amb tota mena d'insults i marginacions fins arribar on està ara, a les passarel·les de tot el món. La història ha estat publicada per la BBC i està commovent a milers de persones, ja que al vídeo ella explica com ha hagut de lluitar sempre per ser feliç.

La model va néixer amb aquests problemes, encara que quan era petita no era conscient de per què sempre la rebutjaven. Va seguir endavant i ara triomfa al món de la moda precisament pel seu aspecte.

"Em sento bonica. No és una cosa que sigui fàcil per a mi, però a mesura que passa el temps s'assumeix. Si pogués fer marxa enrere en el temps i tornar a l'úter de la meva mare per canviar-ho tot, crec que no ho faria ", confessa al vídeo Gaydos .