Compartir

L'espectacle, de la companyia danesa Kristján Ingimarsson, consisteix en una barreja de teatre físic, teatre narratiu, comèdia i acrobàcies.

< strong> Blam és la nova proposta dels productors de Stomp , el conegut espectacle de percussió i humor. Es tracta d'un espectacle visual que ha captivat el públic de països com Dinamarca, Noruega, Anglaterra, Suïssa, Corea del Sud o Nova Zelanda.

En l'argument s'explica que, per escapar del seu avorrit horari laboral, quatre treballadors d'una oficina s'inventen un enginyós joc anomenat Blame.

La vida real desapareix < / strong> i l'oficina es converteix en un món habitat per extraterrestres, superherois, dolents de la pel·lícula, efectes especials i sorpreses pròpies de les produccions més taquilleres de Hollywood.

< strong> Les acrobàcies impossibles dels artistes condueixen a una aventura desenfrenada a l'espectador tal com ja va passar amb Stomp, l'espectacle d'humor i de percussió que va passar fa uns mesos per una bona part de les sales nacionals.

Aquesta companyia ha realitzat gires per tot el món sota la direcció artística de l'actor i director Kristján Ingimarsson.

Les seves produccions mostren una expressió física il·limitada < / strong> i una curiositat i capacitat inventiva que no té precedents.

Blame ha aconseguit omplir escenaris internacionals i es fonamenta en un llenguatge propi , en una cultura i una performance sense paraules amb una activitat que no cessa des que s'aixeca el teló