Compartir

Vera Williams, una ciutadana gal·lesa de 75 anys, va morir per culpa dels esgarrapades que unes torrades li van fer al esòfag , la qual cosa va provocar que patís una hemorràgia en els seus intestins . Segons els especialistes, aquest estrany accident passa tan sols "tres de cada milió de vegades".

Tal com recull el tabloide Daily Post, la veterana senyora va estar ingressada tres vegades en l'hospital abans que es donés el fatal desenllaç. Primer, va acudir al de Glan Clwyd, a Gal·les, queixant-se d'un f ort mal de coll , però el doctor que la va examinar va dir no veure res estrany i li va donar l'alta.

Poc després, Vera tornava al mateix centre hospitalari i era atesa per un altre metge diferent que aquesta vegada li va diagnosticar una infecció i li va receptar uns antibiòtics . Cap d'ells va tenir la menor idea de la lesió que havia patit l'anciana que, l'endemà, tornar a la clínica en ambulància, afligida d'haver estat tossint sang. < / p>

La cosa no era per menys. Les proves van mostrar que Vera tenia una esgarrapada a l'esòfag que havia provocat que tingués els intestins plens de sang. Llavors era massa tard com per fer alguna cosa que li salvés la vida. Una dels metges que la va atendre, va declarar que casos com els de l'anciana morta a causa d'una torrada eren extremadament rars: "A tot el país crec que hi ha tres casos per un milió de habitants ".