Compartir

Albert Castillón, un dels col·laboradors més reconeguts del programa 'Espejo Público', ha iniciat un procés de demanda contra els Mossos d'Esquadra després de descobrir que va poder ser presumptament espiat pel servei d'intel·ligència de la policia catalana.

El motiu d'aquest presumpte espionatge s'ha de la seva activa participació en actes de Societat Civil catalana contra la independència catalana. La notícia ha agafat per sorpresa per a tot l'equip de 'Espejo Público' en veure que el nom de Castillón apareixia a la llista.

A l'assabentar, no va poder amagar el seu enuig i la seva tristesa: "Em fa una vergonya tremenda que algú gasti diners públics en investigar a periodistes. ¿que càrrec polític va demanar que ens investiguessin? Estic indignat i trist" comentava Castillón.

Acabo de saber per @elperiodico que el servei d'intel·ligència dels Mossos em va investigar. Les demanaré avui mateix. Qui ho va ordenar? pic.twitter.com/qr36gbefk8

& mdash; Albert Castillón (@AlbertCastillon) 1 març 2018

< p>

Des del moment en què s'ha conegut aquesta informació, companys de professió i espectadors han mostrat el seu suport al periodista. No es tracta de l'única persona que hi ha a la llista. També figuren polítics que militen a Ciutadans, PSC i al Partit Popular català.