Compartir

L'alcaldessa de Barcelona, ??Ada Colau, s'asseia a 'Sálvame Deluxe' juntament amb Jorge Javier Vázquez, hab de eu va confessar diversos secrets que abans no havia revelat.

Quan Jorge Javier Vázquez li va preguntar sobre el seu primer amor, Colau va confessar que en la seva joventut va mantenir una relació duradora amb una jove italiana . "Vaig tenir primer un nuvi i després una núvia italiana. Paolo ell i Elena ella, amb 19, 20 i 21 anys. Era la primera vegada que m'enamorava d'una dona".

La pròpia alcaldessa explicava que s'havia enamorat de la noia durant una beca Erasmus quan tenia vint anys i que no li havia suposat cap problema a casa , ja que era "una cosa perfectament normalitzat ". "Ella venia a casa com una més, era tot perfectament normal".

A més, Colau aclaria que això no l'hi anava dient a tothom, però que tampoc havia de amagar- i que ningú té dret a qüestionar la seva manera de vida. "Visca l'amor i que cada un vulgui a qui vulgui".

Però aquest no va ser l'únic secret que Ada Colau comptava al programa de 'Telecinco'. La candidata d'En Comú Podem, va revelar que gairebé és víctima d'una agressió sexual i que per això, el van titllar d'oportunista i que aquests comentaris venen d'una "societat masclista".

Al marge de la seva confessió potser poc coneguda fins pels seus assessors, Ada Colau reconeixia que era una mica la rara de la classe i de llegir sempre havia estat la seva passió . "Per què ens hem d'enganyar. M'agradava llegir i estudiar, no m'agradava tant sortir, em vaig haver de forçar per no ser tan rara. Llegir sempre ha estat la meva passió, ara no tinc tant de temps. Vaig tenir la meva època, em vaig agafar les meves borratxeres com a bona adolescent ".

També, l'alcaldessa va arribar a confessar que havia provat un altre tipus de drogues com els porros . "He provat els porros una o dues vegades i m'han assegut fatal de dir vomitar i trobar-me fatal i no ho he tornat a provar fatal. A cada un li senti bé el que li va bé"